Novi kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković vrlo lako bi mogao već narednog leta da promeni klub.

Naime, kako se šuška, uprava belgijskog prvoligaša Briža zainteresovana je da u svoj klub dovede momka koji je nedavno kapitensku traku nasledio od Darka Lazovića.


Mladi golman crveno-belih i član reprezentacije Srbije do 20 godina, kako se priča po fudbalskim kuloarima, predstavlja sve ono što čelnici Briža žele u svojim redovima i veruju da bi se angažman Rajkovića ovom klubu isplatio na duže staze.

Prema pisanju Sportskog žurnala, očekuje se da po okončanju u Ljutice Bogdana 1a stigne i zvanična ponuda za ovog momka. Kako se navodi, sve to je već uredno rečeno agentu zlatnog reprezentativca, Zoranu Stojadinoviću.

Ipak, čelnici crveno-belih iako se nalaze u materijalnoj krizi, neće pošto-poto prodavati ovog igrača. Navodno, uprava Crvene zvezde neće ni “pomirisati” ponudu koja bude ispod 2 miliona evra.

Stav UO Crvene zvezde jeste da grupa mladih igrača, među kojima je i Rajković, ali i Marko Grujić, Mihailo Ristić, Vukašin Jovanović i Luka Jović, sa stadiona “Rajko Mitić” mogu da odu samo u slučaju “kvalitetnih ponuda”.

hotsport.rs