6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODE JOŠ JEDAN BISER: Belgijanci odvode Zvezdinog kapitena

Objavljeno: 10.03.15 u 10:04

Novi kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković vrlo lako bi mogao već narednog leta da promeni klub.

Naime, kako se šuška, uprava belgijskog prvoligaša Briža zainteresovana je da u svoj klub dovede momka koji je nedavno kapitensku traku nasledio od Darka Lazovića.

Mladi golman crveno-belih i član reprezentacije Srbije do 20 godina, kako se priča po fudbalskim kuloarima, predstavlja sve ono što čelnici Briža žele u svojim redovima i veruju da bi se angažman Rajkovića ovom klubu isplatio na duže staze.

Prema pisanju Sportskog žurnala, očekuje se da po okončanju u Ljutice Bogdana 1a stigne i zvanična ponuda za ovog momka. Kako se navodi, sve to je već uredno rečeno agentu zlatnog reprezentativca, Zoranu Stojadinoviću.

Ipak, čelnici crveno-belih iako se nalaze u materijalnoj krizi, neće pošto-poto prodavati ovog igrača. Navodno, uprava Crvene zvezde neće ni „pomirisati“ ponudu koja bude ispod 2 miliona evra.

Stav UO Crvene zvezde jeste da grupa mladih igrača, među kojima je i Rajković, ali i Marko Grujić, Mihailo Ristić, Vukašin Jovanović i Luka Jović, sa stadiona „Rajko Mitić“ mogu da odu samo u slučaju „kvalitetnih ponuda“.

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. Popaje brate!Ako Zvezda dobije ponudu izmedju 1.5 -2 miliona evra za 18 godisnjeg golmana treba da je obeerucke prihvati u situaciji u kojoj je Zvezda,niko normalan u sveopstoj krizi u sportu nece dati 8 miliona za golmana.Razmisli prenego nesto napises.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori
  2. @brajko – Nisi popio terapiju, ajde na spavanje gadno si sanjao. To sve sto pricas vazi za Vas pasnjacki klub iz Zagreba. Tole vam namesta godinama, igrate prijateljske utakmice godinama, o sudijama da ne pricam i onom finalu Kupa sa Vojvodinom.
    Decko je dokazao talenat , a vi imate one rupcage koje niko nece, toliko!

    0
    0
    Odgovori
  3. Na duze staze se moze isplatiti i zvezdi,,,zasto bih zvezda sada prodavala Rajkovica za 2 mil a kasnije ga moze prodati za 8 mil,, ako je u krizi 10 godina nevidim zasto nebi bila jos godini i uzela veće pare!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Jeste talentovan ali ovakvih talenata imas milion. Koliko stvarno vredi pokazace se kada ode u klub koji ne namesta utakmice i protiv koga protivnicke ekipe igraju u najjacem sastavu i sa 100%. I za Koncitu su pisali da je bolji od Bufona pa je sada statisticki gledano najgori golman u ligi ali se protivnici ne sklanjaju,nema pomoci saveza,sudija,drzave…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter