9
Domaći fudbal

BABOVIĆ ‘PECKA’ VEČITE: Gledao sam sporne golove Parkera, blam me je da komentarišem

Objavljeno: 10.03.15 u 11:53

Fudaleri Crvene zvezde sa 3:0 su savladali Vojvodinu u okviru derbija 18. kola Jelen Superlige Srbije na svom stadionu „Rajko Mitić“.

Međutm, nakon kraja utakmice u centru pažnje javnosti nije se našla raspevana igra beogradskih crveno-belih. 

Naprotiv. Javnost je bila ogorčena zbog sumnjivih pogodaka Džošue Parkera koji su se dogodili iz „poštene“ ofsajd pozicije. Sve to ispratio je i zamenik kapitena Partizana, Stefan Babović.

– Video sam sporne detalje na meču najvećeg rivala i ne znam šta bih rekao. Gotovo da mi je neprijatno da komentarišem to, mogu samo da kažem da protiv takvih stvari možemo jedino da se borimo tako što ćemo mi biti pravi na svakom meču i gledati sebe. To je ono na šta možemo da utičemo – rekao je Babović za Sport.

On se potom osvrnuo i na prvi trijumf svog tima u prolećnom delu JSL.

– Olakšanje zbog pobede nad Donjim Sremom je veliko, tim pre što prethodna dva meča nismo uspeli da dobijemo, iako smo protiv Radničkog iz Niša zaslužili tri boda i postigli regularan gol, ali nam je poništen. Promenili smo sistem u 4-4-2 i dobio sam ulogu u centralnom delu terena, što svakako odgovara. Ideja stručnog štaba je bila da imamo veliki posed lopte, samim tim i kontrolu nad utakmicom, što je i realizovano – kaže Babović.

– Odigrali smo sasvim dobro u većem delu utakmice sa Donjim Sremom, tu pre svega mislim na prvo poluvreme. Partizan jednostavno tako uvek mora da igra, da dominiramo terenom, stojimo visoko u polju protivnika, sve vreme imamo kontrolu nad loptom i budemo konstantna opasnost po golmana i gol – naglašava vicekapiten crno-belih. 

– Postigli smo samo jedan gol u tih prvih 45 minuta, bez obzira što je bilo realno da vodimo sa bar tri razlike, no, još uvek ‘nametštamo’ nišan posle odlaska Lazovića i Škuletića i biće to sve bolje, uveren sam – istakao je Babović.

On se potom osvrnuo i na predstojeći meč sa Radom.

– Pobedili smo, forma je u usponu i pride Rad dočekujemo na našem stadionu, pred našim navijačima. Poštujemo ih, jer su pre svega dobro organizovali klub u minulom periodu i sve snage usmerili ka timu, što daje rezultate – ističe Babović i nastavlja:

– Ipak, gledamo isključivo sebe i želimo da ostavimo srce na terenu. Pažljivo sam pročitao reči Nikole Drinčića posle meča sa Pećinčanima, kada je rekao da možda nismo najbolji, ali ćemo se potruditi da to postanemo odricanjem i timskim zalaganjem na svakom meču. Potpisujem svaku Drininu reč i nadam se da šampion biti dobijen iz fer i sportske borbe, u regularnim uslovima za sve timove u ligi – podvukao je zamenik kapitena Partizana.

hotsport.rs

0
0

9 Komentara

  1. a kad je partizan dao go vozdovcu posle ociglednog faula to nista, prvi gol parkera je dat iz ofsajda a 80 posto gledaoca sa pomocnim sudijom je videlo da je kataji dao gol. drugi gol regularan 100%.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sudijska komisija FSS potvrdila je da je Crvena zvezda na meču protiv Vojvodine povela posle očigledne ofsajd pozicije Džošue Parkera, pa će pomoćni arbitar Vladimir Jovanović na duže hlađenje. CIGANIII PSTTTTTTTTTTTTTTTT

    0
    0
    Odgovori
  3. Cuj Nikole ima slika ,xexexe Nikola ti jos citas stripove pojma ti nemas i neznas sta gledas ,suvisno je bilo sta kome…. djeca mala znaju da je iz Ofsajda postignut gol !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Dobro sigurno si pregledao snimak kada je Vosa napustila teren u kupu sa vama ili si gledao protiv Pazara ili mozda protiv Kragujevcana ili kada poslednji igrac partizanove odbrane pravi faul a sudija niti svira faul jel bi bilo iskljucenje . Mrzi me da nabrajam vise.

    0
    0
    Odgovori
  5. Gledaj u svoje dvoriste kosati friku, prvi jeste ofsajd , drugi nije , sta ti nije jasno?!
    Kad bi tako gledao , trebalo bi da te je blam non stop. feminiziranko vezaro.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter