0
Evropske lige

PRIMERA: Očaj na Đukićevom licu, Kordobi presudio prelep autogol! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.15 u 22:56

Fudbaleri Kordobe dozvolili su sebi da u poslednjih pet minuta prokockaju vođstvo i izgube od Hetafea sa 1:2 u meču koji im je bio možda i poslednja šansa da se uključe u borbu za opstanak.

Svi golovi postignuti su u poslednjih 15 minuta utakmice. Andone je doveo Kordobu u vođstvo u 77. minutu i sve je tada izgledalo idealno za tim Miroslava Đukića. Vođstvom i eventualnom pobedom ekspresno bi porasla nada da mogu do opstanka na kraju sezone.

Umesto toga, potpuni fijasko. Prvo je Federiko Viko autogolom u 87. minutu rastužio čitav stadion, da bi Rodrigez potpuno utišao navijače domaćeg tima, a srpskog stručnjaka Miroslava Đukića ostavio u potpunoj neverici.

Kordoba je ovim porazom gotovo izgubila sve šanse da može do opstanka ove sezone, s obzirom da ima samo 18 bodova, sedam manje od prvog tima iznad crte. Hetafe, sa druge strane je bezbrižan na 12. mestu sa 29 bodova iz 26 odigranih mečeva. 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter