0
Evropske lige

PRESREĆAN: Manćini blista nakon šmekerskog gola Ikardija (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.15 u 08:40

Šef stručnog štaba Intera, Roberto Manćini pohvalio je učinak Maura Ikardija nakon što je ovaj momak izveo „panenku“ sa penala kojom je doneo remi timu s „Đuzepe Meace“.

„Neraazuri“ uspeli su da izbegnu poraz na „San Paolu“ pošto je meč okončan rezultatom 2:2 uprkos činjenici da su posle sat vremena fudbala gubili sa 2:0.

Prednost Napolitanaca je smanjio Fredi Guarin, da bi posle dosuđenog penala za Inter loptu na kreč postavio Ikardi. Uprkos velikom pritisku sa tribina, ovaj momak osta je hladan kao špricer i rutinski je rešio situaciju.

– Ikardi je jako hrabar momak i to je još jedna njegova jaka osobina – istakao je Manćini nakon meča.

– Ne verujem da sam ikad pokušao ni da izvedem ovakav penal. Srećom, ja njegov šut nisam video uživo, pošto nisam imao snage da gledam – iskren je Manćini.

– Igrali smo sa Napolijem timom koji poseduje sjajne napadače i normalno je da su i oni uspeli da urade nešto pred našim golom. Ipak, naš problem je što nismo dovoljno bili konkretni kada bismo imali loptu u posedu, prelako smo je davali u posed timu koji je jedva čekao da krene u kontre – analizirao je meč šef struke Intera.

– Na kraju, došli smo do situacije da gubimo sa 2:0, a meni nije bilo jasno zbog čega. Bio sam srećan sa učinkom svojih igrača, ali smo ipak davali loptu prelako – smatra Manćini.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter