4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VARGA: Prvo poluvreme sjajno, u drugom smo podlegli pritisku

Objavljeno: 07.03.15 u 20:02

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Donjeg Srema u Novom Sadu rezultatom 2:1.Crno-beli su teškom mukom izvojevali tri boda, a svestan toga bio je i pomoćni trener Parnog valjka, Zvonko Varga, koji je još ovu utakmicu vodio Partizan umesto suspendovanog Marka Nikolića.

– Nama je najvažnija pobeda, to smo ostvarili i zato smo došli. Prvo poluvreme smo jako dobro odigrali, bilo je to na nivou Partizana. Nismo dali ekipi Donjeg Srema nikavu šansu – rekao je Varga.

– Ipak, u drugom poluvremenu, jednostavno psiholiški pritisak koji je bio na igračima je učinio svoje iako smo o svemu tome pričali u svlačionici tokom poluvremena. Jednostavno, značaj osvajanja tri boda je učinio svoje. Na kraju, važno je da smo osvojili ta tri boda koji će nam mnogo značiti – istakao je Varga.

On je naglasio da je samim fudbalerima mnogo znači trijumf u JSL.

– Svi koji su gledali su mogli i sami da vide koliko igračima znači ovaj trijumf, Ninković je bio bolestan, ali je odigrao zaista sjajno. Saša Ilić je igrao dobro, na 2:0 sam pitao da li može dalje a on je kazao da može i želi. Posle toga je Kojić tražio izmenu, ali smo morali da ga zadržimo, a Ninkovića zbog bolesti da izvadimo sa terena – objasnio je Varga.

hotsport.rs 

0
0

4 Komentara

  1. izbacite babovića iz ekipe , usporava igru i ne igra odbranu. b. ilić je očajan. ubaciti u ekipu markovića ićirkovića. živković i sale od početka. lukač ili kljajić na golu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter