4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Zvezda demolirala Vojvodinu na proslavi 70. rođendana! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.15 u 19:53

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom stadionu “Rajko Mitić“ ekipu Vojvodine rezultatom 3:0 (2:0) u derbiju 18. kola Jelen Superlige.  

Strelci za crveno-bele bili su Parker u šestom i 34. i Jović u 53. minutu. Ovim trijumfom, Zvezda je zadržala korak za Partizanom, koji je pobedom nad Donjim Sremom u Novom Sadu, zadržao prednost od četiri boda. 

Crveno-beli su bolje otvorili meč i veš u šestom minutu poveli golom Parkera. Na sjajno proigravanje Ristića, Katai je prihvatio loptu, izašao sam na golmana i u momentu kada je želeo da šutne, umešao se i Džošua Parker i pogodio prvi ugao, ali rizikujući da mu pomoćni sudija signalizira ofsajd. 

https://www.youtube.com/watch?v=m-oQOK0CxXA

Samo 180 sekundi kasnije Vojvodina je mogla da stigne do izjednačenja, na lucidnost Mijata Gaćinovića, koji je iskosa iz prekida iznenadio udarcem u prvi ugao, ali je Rajković bio na mestu.

Gosti su nastavili da pritiskaju odbranu Zvezde, imali su dva solidna pokušaja sa distance, a novu sjajnu intervenciju zabeležio je Rajković posle udarca Ivanića. 

U finišu prvog dela igre, u 34. minutu, Stojanović je izveo slobodan udarac sa leve strane, a Parker bio najviši u skoku za 2:0. 

https://www.youtube.com/watch?v=wuczoBu7yI4

Posle samo osam minuta igre u nastavuku, ZVezda je vodila 3:0. Katai je odlično pobegao po desnom boku, izbegao ofsajd poziciju, izašao sam na golmana, ali je nesebično proigrao Jovića koji preciznim udarcem pogađa prvi ugao za nedostižnih 3:0.  

https://www.youtube.com/watch?v=V4TTcZw9PFM

Posle toga, tempo utakmice je znatno opao, Zvezda je šansu čekala iz kontre, i imala nekoliko ozbiljnih situacija pred golom, ali promene rezultata nije bilo, pa su crveno-beli došli do važnih bodova u nastavku borbe za titulu.  

Crvena zvezda: Rajković, Cvetković, Jovanović, Lazić, Anđelković, Ristić (od 83. Grujić), Stojanović, Katai, Lazović, Parker, Jović (od 58. Kovačević)

Vojvodina: Milinković-Savić, Vasilić, Pekarić, Babić, Nastić, Rogač, Tumbasević (od 46. Makarić), Luković (od 81. Karanov), Ivanić, Gaćinović, Ćurko (od 46. Novaković)

hotsport.rs 

0
0

4 Komentara

  1. Zasto ne smete da napisete da su prva 2 gola iz ofsajda, a da su usput i igraci vose pravili ofsajd zamke kakve ne prave ni pioniri?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter