0
Evropske lige

RASKRSNICA ZA PODOLSKOG: Ili povratak u Arsenal ili odlazak u Tursku

Objavljeno: 06.03.15 u 08:46

Menadžer napadača Intera, Lukasa Podolskog izjavio je da bi njegov klijent po isteku pozajmice u neroazurima mogao da se vrati u Arsenal ili da ode u neki od turskih klubova koji ga žele u svojim redovima.

Podolski je početkom januara u Inter stigao iz Arsenala putem pozajmice. Na „Đuzepe Meaci“ moraće da se zadrži do kraja sezone nakon čega će Inter imati opciju da otkupi njegov ugovor.

Ipak, kako nemački internacionalac još nije zatresao mrežu u dresu slavnog kluba čelnici Intera najverovatnije neće želeti da produže saradnju.

– Svašta može da se dogodi. Prošlog leta je mogao da pređe u Galatasaraj, ali to se nije ostvarilo. On je sada na pozajmici u Interu i na kraju sezone bi mogao da se vrati u Arsenal – rekao je menadžer Ali Pektaš.

Podolski (29) je 2012. godine iz Kelna prešao u Arsenal za koji je odigrao 82 utakmice i postigao 31 gol.

 Ugovor sa Arsenalom ističe mu za godinu dana. Videćemo. Mogao bi čak i da ode u Tursku. Podolski veoma ceni turski fudbal i želi da nastavi da igra na visokom nivou – istakao je Pektaš.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter