0
Domaći fudbal

VUKAN SAVIĆEVIĆ ZA HOTSPORT: Ispao sam iz tima, ali ću se vratiti! Navijači, dođite u subotu da slavimo zajedno!

Objavljeno: 04.03.15 u 19:28

U razgovoru za naš portal mladi fudbaler Crvene zvezde Vukan Savićević je rekao da trenira vredno kako bi se vratio u startnu postavu i pozvao navijače da dođu u što većem broju na meč sa Vojvodinom, kako bi zajedno proslavili 70. rođendan SD Crvena zvezda.

Vukan Savićević sezonu je počeo u prvoj postavi Zvezde, ali je onda ispao iz konkurencije. Kako kaže, do toga je došlo posle razgovora sa trenerom Nenadom Lalatovićem.

– Prvih šest kola sam igrao, ali pošto nisam imao konkretan učinak trener Lalatović je rekao da nešto mora da se menja, tako da sam izgubio startno mesto. Trener nije bio posebno nezadovoljan mojim zalaganjem i radom na treninzima, ali jednostavno nisam imao sreće u realizaciji – istakao je Vukan Savićević.

U prvom meču protiv Radničkog u Nišu si odigrao svih 90 minuta, a protiv Jagodine su u igru ušao tek pred kraj susreta. Misliš li da ćeš u subotu dobiti šansu?

– Zaista treniram vredno tokom svake nedelje i videćemo da li ću biti u startnoj postavi protiv Vojvodine.

Realizacija u prvom kolu prolećnog dela sezone u Nišu nije bila na adekvatnom nivou. Zbog čega?

– Nismo uspeli da postignemo gol. Teren je bio veoma loš, ali to klubu veličine Crvene zvezde nikada ne bi trebao da bude alibi za neuspeh. Jednostavno, kada si u Zvezdi samo se pobeda očekuje – odgovorio je Savićević.

Već u narednom meču sve to je izgledalo mnogo bolje, tri puta ste zatresli mrežu Jagodinaca. Koliko radite na realizaciji?

– Puno vežbamo realizaciju, posle svakog treninga ostajemo i radimo na tome. Protiv Jagodine smo dali tri gola i nadam se da ćemo nastaviti i protiv Vojvodine u tom stilu. Posebno bih pozvao navijače da dođu i da nas podrže u što većem broju u prvoj utakmici prolećnog dela sezone na ‘Marakani’. Pogotovo što je ovo utakmica na kojoj se obeležava 70. rođendan Sportskog društva Crvena zvezda – poručio je Vukan Savićević.

hotsport.rs – Katarina Kostić

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter