0
Evropske lige

Boateng: Odbio sam Barsu zbog Bajerna

Objavljeno: 04.03.15 u 11:07

Štoper Bajerna iz Minhena, Žerom Boateng izjavio je da je odboio ponudu da se priključi ekipi Barselone pred start tekuće sezone 2014-15.

Katalonci su bili u očajnoj situaciji i bio im je preko potreban igrač u poslednjoj liniji odbrane. Prošlog leta čelnici tima sa „Nou Kampa“ gledali su u pravcu „Alijanc Arene“ želeći reprezentativca Nemačke, Žeroma Boatenga.

Uprkos svemu tome, Boateng je doneo konačnu odluku da ostane u Bajernu umesto da potpiše za Barselonu. Na kraju, slavni španski klub je angažovao Džeremija Matijeua i Tomasa Vermalena.

– Sada stvarno ne znam tačne detalje oko toga koliko je Barselona nudila Bajernu para za moje usluge, ali ono što znam i što je istina jeste da su želeli da me kupe – kazao je Boateng.

– Neću lagati, sigurno je da laska kada jedan klub kao što je Barsa pokaže interesovanje za vama. Ipak, u ovom trenutku nema šanse da bi neko napustio Bajern Minhen zbog odlaska u Barselonu. Svi znaju da želimo Ligu šampiona – insistira Boateng.

– U Bajernu imam sve, igram za jedan od najboljih klubova na svetu. Ne postoji bolji klub za bilo kog igrača iz Nemačke. Bio bih apsolutno oduševljen da ostanem u Bajernu do kraja karijere nakon osvajanja mnogih trofeja – kazao je Boateng.

Boateng ima 26 godina do sada je upisao više od 150 nastupa za tim sa „Alijanc Arene“ otkako je stigao iz Mančester Sitija 2011. godine. Sa klubom ima ugovor do 2018. godine, prenosi goal.com.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter