0
Evropske lige

BLAN: Platili smo ceh lošoj realizaciji

Objavljeno: 02.03.15 u 10:09

Trener Pari Sen Žermena, Loran Blan, uveren je da je loša realizacija njegovog kluba prouzrokovala nerešen rezultat u meču sa Monakom od 0:0.

Edison Kavani i Ezekel Laveci nisu uspeli da jednu od nekoliko sjajnih prilika pretvore u pogodak PSŽ-a na stadionu u kneževini i samim tim pariski tim nije uspeo da pretekne vodeći Olimpik iz Liona na tabeli Lige 1.

– Odigrali smo jedan jako dobar meč, međutim, u fudbalu to sve ništa ne znači ukoliko dominaciju sa terena ne pretvorite u golove – rekao je Blan i dodao:

– Upravo to je segment igre u kojem ćemo morati da poradimo u narednom periodu i nadam se ćemo u budućnosti uspevati da stvorimo i realizujemo ovoliko prilika – kazao je Blan.

– Takođe moram da primetim da smo jedini od tri prvoplasirana tima koji je uspeo da osvoji samo bod u ovom kolu – istakao je trener PSŽ-a.

– Naravno da jedan bod nije dovoljan, ali način na koji radimo daje nam snagu da gledamo sa optimizmom u budućnost – podvukao je Blan.

PSŽ će igrati sa Monakom i u Kupu Francuske u sredu, samo ovog puta na „Parku prinčeva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter