0
Domaći fudbal

BOGIĆEVIĆ: Na pobedu protiv Rada

Objavljeno: 28.02.15 u 10:04

Trener fudbalera Borca Bogić Bogićević uveren je da njegovi momci moraju maksimalno fokusirano da uđu u prvenstveni duel s Radom ukoliko žele sva tri boda.

On je istakao da igrači ne smeju da srljaju, već strpljivo čekaju šansu i reše utakmicu u svoju korist.

– Pobeda u prošlom kolu će dobiti na vrednosti ukoliko zabeležimo tri boda u duelu protiv Beograđana. Očekuje nas teška utakmica protiv rivala koji zaslužuje veliko poštovanje. I Rad je, u prolećnom delu prvenstva startovao pobedom tako da će veoma motivisano igrati protiv nas – rekao je Bogićević i dodao:

– Pozivam navijače da ispune stadion, jer će nam njihova podrška biti preko potrebna kako bismo zajedno načinili još jedan korak ka opstanku“, rekao je Bogićević i dodao da zbog parnih kartona u kombinaciji za tim neće biti Jovančić, dok će njegovo mesto zauzeti Božić – istakao je trener Borca.

Prema rečima kapitena Borca, Marija Maslaća atmosfera u svlačionici njegovog tima je sjajna.

– U goste nam dolazi ekipa koja je i u pređašnjim sezonama bila neugodan rival, međutim, verujem da imamo snage i kvaliteta da nastavimo započetu seriju jer smo svesni cilja, a to je opstanak u fudbaskoj eliti – rekao je Maslać.

Borac je trenutno 13. na tabeli JSL sa 16 bodova, a „građevinari“ su osmi sa tri boda više. Utakmica BoracRad biće odigrana u subotu od 13.30 sati na Gradskom stadionu kraj Morave.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter