in , ,

UDOVIČIĆ: Repetirao je pištolj na metar od mene, ne vraćam se ni za šta na svetu

Fudbaler Novog Pazara Žarko Udovičić koji se našao u centru nedavnog skandala kada je na njega hulagan potezao pištolj usred svlačionice Novog Pazara, javno je govorio o nemilim scenama koje su se pre nekoliko dana dogodile u klupskim prostorijama.

Udovičić u razgovoru za Sportski žurnal kazao da je huligan vadio vatreno oružje u njegovoj neposrednoj blizini i da ga je repetirao.

– U grupama smo pristizali na stadion. Kada sam ušao u svlačionicu već nas je čekalo šest, sedam ljudi. Stajali su još desetak minuta kako bismo se svi okupili, međutim onda su izgubili strpljenje – rekao je Žarko Udovičić.

Gotovo u dahu ovaj momak prepričava ono što se potom dogodilo:

– Prvo mi je prišao jedan od tih ljudi koje nikada u životu nisam pre toga video i pitao da li sam namestio utakmicu i da li sam namerno promašio penal. Odgovorio sam da nisam, jer ne bih u tom slučaju ni bio tu gde jesam. E, onda mi je prišao drugi čovek iz pomenute grupe.  Nije mi prislonio pištolj na glavu kako se priča. Repetirao ga je na metar od mene, mogao je da bira gde će da puca. Dok je držao pištolj pitao me je sledeće: „Da li si namestio utakmicu sa nekim iz uprave kluba?“ Odgovorio sam isto – preplašen je Udovičić.

On kaže da niko od zatečenih i isprepadanih igrača nije bio u situaciji da reaguje.

– Bilo nas je malo u svlačionici, ali niko zaista i nije mogao iz straha da reaguje. Zanimljivo je, sad ne znam da li je to slučajnost ili ne da u tom trenutku baš niko iz uprave kluba nije bio u svlačionici ili blizu.

On ističe da je scene koje je nedavno doživeo prethodno video samo na filmovima.

– Ne znam šta mi je bilo u glavi, takve scene viđao sam samo u filmovima. Čovek sa pištoljem je bio samo na metar od mene, ali ne znam da li je pištolj bio pun ili ne. Ne znam zašto su navijači sumnjali da je utakmica nameštena. Želeo sam najbolje, krivo mi je što sam promašio penal. Da sam namestio utakmicu zar bih tako centrirao da Obradović igra rukom, otišao bih negde u korner, na stranu i izgubio loptu. Taj penal je i moja zasluga. Igrao sam dobro jesenas imao četiri asistencije, međutim to izgleda ništa ne znači – istakao je ovaj momak.

Na kraju, Udovičić poručuje da mu ni na kraju pameti nije povratak u Novi Pazar.

– Moja odluka je da se ne vraćam u Novi Pazar. Iskreno brinem i za svoju bezbednost. Razgovarao sam sa ljudima iz uprave kluba i tako je najbolje. Čak i da postignem četiri gola do kraja sezone to ništa ne bi promenilo – podvukao je Udovičić.
hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Inijesta: Važna pobeda u LŠ posle lošeg rezultata u Primeri

GAEL KLIŠI: Nezaslužen crveni karton