4
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

POTRESI U HUMSKOJ: Odlazi i Tumba, Bjeković se vraća u fotelju?

Objavljeno: 25.02.15 u 11:14

Kako stoje stvari, nakon odlaska sportskog direktora Dragana Ćirića, klub iz Humske mogao bi da napusti i – sadašnji potpresednik Ljubiša Tumbaković.

Kako piše Informer, Ljubiša Tumbaković nije ni pokušao da sakrije da se po mnogim pitanjima razmimoilazi sa novom upravom Partizana.

Učestale javne kritike Tumbakovića koji nije zadovoljan radom svojih saradnika, po saznanjima Informera, prouzrokvale su veliku gnev u upravljačkim strukturama Partizana.

Navodno, želja nove uprave crno-belih jeste da Tumbaković dobije eksresni otkaz i da njegovo mesto potresednika bude povereno – Nenadu Bjekoviću, dogodišnjem funkcioneru kluba iz Humske.

Informer navodi da je Bjeković već dobio ponudu da preuzme potpredsedničku funkciju, a samim tim i mogućnost da sam bira novog sportskog direktora, koji bi nasledio Dragana Ćirića, još jednu crno-belu legendu koja nije mogla da sarađuje sa novim funkcionerima na Topčiderskom brdu.

Sa Bjekovićem su navodno pregovarali predsednik Zoran Popović, generalni direktor Miloš Vazura i bivši član uprave Novak Nedić, koji su mu igleda „oprostili“ što je pred izbore podržao kandidaturu Mileta Jovičića.

Vrlo bitna karika u celom slučaju je naravno i Žarko Zečević, koji je obavio i te kako važnu ulogu u promovisanju nove uprave Partizana i koji je decenijama uspešno sarađivao sa Bjekovićem. Sam Bjeković navodno ima i podršku svlačionice.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Neka se vratae bivsi fudbaleri naseg kluba a pod hitno da odu Popovic,vazura i kompanija koje se konsultuju sa Vucicem koga da prodaju i sta da rade, to je tacna informacija 100 % !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemoj, Bjekoviću, ko Boga te molim. Kome da budeš potpredsednik? Ako se vraćaš u Partizan, vrati se kao predsednik, a Popovića vrati odakle je došao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter