4
Domaći fudbal

DANILO PANTIĆ O IZBACIVANJU IZ DRESA ‘ORLIĆA’: Srbija je za mene svetinja bez obzira na sve

Objavljeno: 25.02.15 u 09:44

Mladi fudbaler Partizana Danilo Pantić nedavno je odbio da produži ugovor sa crno-belima. Nije dugo prošlo, Pantić se ponovo našao u centru pažnje javnosti.

Naime, Fudbalski savez Srbije odlučio je da eliminiše sa spiska mladih reprezentativaca Danila Pantića, a čelnici Saveza, tačnije selektor Ivan Tomić i potpresednik Savo Milošević, su svoju odluku pokušali da „operu“ rečima da Pantić nema utakmice u kontinuitetu za crno-bele.

 

Koliko je ova odluka nelogična govori i podatak da je Pantić pre ovoga bio kapiten „Orlića“ i trebalo je da predvodi tim u narednim kvalifikacijama za EP.

 

– Poštujem svačije mišljenje i uvek ću se odazvati na reprezentativni poziv. Reprezentacija je za mene svetinja, a igranje za Srbiju nešto najlepše – rekao je za Danilo Pantić piše Kurir.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Prava stvar,zar za reprezentaciju da igra Pantic a pare od njegovog transvera da uzme šiptar Ramadani i deo tih para prosledi na Kosovo za oružje koje će ,da se upotrebi za borbu protiv Srba.Mali smradu sve si postigao na treninzima u FK Partizan nije te Ramadani naučio da igraš fudbal nego treneri FK Partizan.Ako su ti upalili kola,a ima da prođes kao Sulejmani i da Bog da,da kako si se odužio Partizanu tako i prođeš u karijeri i fudbalskoj i životnoj Alavko i ti i tvoji roditejli pare su vam na prvom mestu i ničega se ne bojite,ali videćete kako će da prođete u životu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma klasicno: „sad cemo mi tebi mali da objasnimo…“ Krajnje bezobrazno ali i odraz stanja u nasem sportu a i drustvu uopste .

    0
    0
    Odgovori
  3. Kada neko nije odigrao utakmicu duži period, i posle duže pauze nije prošao ni pripreme sa klubom, ne može igrati u reprezentaciji sve da je 10 puta kapiten. Uvek bilo u svakom timu, a kamoli reprezentaciji. Obavestite neukog „novinara“ koji je sastavio ovaj besmisleni tekst. A najbolji dokaz ispravnosti rada je rezultat mladih fudbalera koji su se svojom igrom protiv Hrvatske, lagano „olakšali“ na ovaj članak…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter