11
Domaći fudbal

ZABRANITE FUDBAL: Došlo je dotle da navijači u Srbiji prislanjaju pištolj na čelo igračima

Objavljeno: 23.02.15 u 21:26

Srpski fudbal odavno je pao na niske grane, ali ako je istina ono o čemu je javnost objavio Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost onda bi ovaj sport trebalo zabraniti na ovim prostorima ili ga potpuno amaterizovati.

Naime, kako se navodi na zvaničnom Fejsbuk profilu ove organizacije jednom superligaškom igraču tokom dana u svlačionici je navijač pretio prislonivši mu repretirani pištolj na čelo.

– Kako smo obavešteni danas se u toku dana desio jedan incident, navijači jednog kluba su u svlačionici repetirali pištolj i stavili na glavu jednom igraču… Dok ne budemo dobili dozvolu igrača nećemo objavljivati njegovo ime kao i ime kluba….

Za sada još uvek nema zvaničnih informacija i pitanje je da li će ih i biti, a kako predsednik Sindikata Nezavisnost Mirko Poledica trenutno gostuje na SOS kanalu u emisiji Total Soker preporučujemo da pratite šta će on reći tim povodom.

UPDATE: Novinar SOS kanala Nebojša Petrović obajvio je da je ta medijska kuća došla do informacije da se sve desilo u Novom Pazaru gde su navijači pretili igraču tog kluba Žarku Udovičiću zbog promašenog penala na meču protiv Rada.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

11 Komentara

  1. a nije ni čudo kad vidimo tko vodi državu,pa tko vodi klubove i vođe navijača sa dubokim dosijeima e dok te stvari ne iskorijewne tako će biti ili dok nekoga neubiju nedaj bože

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne verujem da se to desilo u Pazaru ,jer navijaci pazara cene fudbalere odakle god da su.A ako je istina uhapsite tog columbijanca i osudite jedno 5 god.Nedajmo da nam kvare sport ljudi koji su tu samo iz nekih interesa, kojih je nazalost mnogo.I batalite brate tu mrznju vise jel nije bilo dosta mrznje zadnjih 25 god i cemu nas je to dovelo?Srbin, Bosnjak,Alnanac,Goranac,Ciganin svi smo ljudi.Neka pobedi fudbal ,pozdrav za Torcidu i Ekstreme i sve iskrene navijace.

    0
    0
    Odgovori
  3. Imamo veze sa Turskom, jer smo u BRATSKIM ODNOSIMA SA
    KLUBOM IZ TURSKE, TAKO DA IMAMO VELIKE VEZE SA TURSKOM ZASTAVOM, STO JE NISTE ZAPALILI NA NEKOJ DRUGOJ TEKMI, NEGO BAS KAD JE PROTIVNIK BIO NAS PAZAR, VIDI SLUCAJNOSTI,
    NIKO KAO MI PAZAR EKSTREMI, TORCIDA SANDZAK !

    0
    0
    Odgovori
  4. STA DRUGO OD DIVLJAKA,SELJAKA,MALOGRADJANA….OCEKIVATI.STOKA OSTAJE STOKA.DA’L BI DA JE PAZARAC PROMASIO PENAL ISTO TAKO REAGOVALI.MRSSS…DOKLE VISE VI MOZETE DA IDETE.STOKOOO…

    0
    0
    Odgovori
  5. Alo bre pa imate li gram mozga? U textu pise da nece da objave javno dok klup i igrac ne daju dozvolu….A kao navodno sve se desilo u Novom Pazaru…. Vi BEogradjani pravite mediske hajke, je**** vam mile majke !

    0
    0
    Odgovori
  6. Ne znam ko se usudio na ovakvu glupost, al mislim da rad FSS znatno doprinosi pojavi ovakvih stvari. Liga najgora u Evropi, sudjenje očajno, niko ne smije da pobedi Partizana i Zvezdu osim Partizana i Zvezde, nacionalizam na sve strane… Jebo vas i Karadzic i Mladic i Taci i Merkelova i svi oono stadioni su za fudbal.
    P.S. Ocekujem odgovore: MARS U TURSKU POTURICE, BLA BLA TRUC TRUC, al budimo malo realni za promenu

    0
    0
    Odgovori
  7. Rešiti više taj jbni Pazar! Dokle više nacionalna netrpeljivost, Turske i Albanske zastave na tribinama, atmosvera linča na svakoj utakmici i u samoj Srbiji skandiranje protiv Srba! Pa ko sve to pegla i zataškava bre!? Srušite stadion, i preorite zemlju da nikne nešto vredno na tom mestu i kraj!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter