3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRANI UPRAVU, A OPLEO PO NIKOLIĆU: Nije na treneru da komentariše rad čelnika

Objavljeno: 23.02.15 u 21:13

Nekadašnji član uprave Partizana i legendarni golman kluba iz Humske Ivan Ćurković oštro se osvrnuo na kritike koje je na račun uprave uputio trener Marko Nikolić, a nije propustio priliku ni da ospe drvlje i kamenje po odbrani.

– Nije na treneru da komentariše poteze uprave. To u najmanju ruku nije korektno. Na kraju krajeva, videlo se da odlaskom Lazovića i Škuletića Partizan nije oslabljen u napadu. Dao je tri gola u subotu. Možda je veće pitanje zato je primio onakva tri gola. Odbrana je igrala početnički. Inače, verujem i dalje da Partizan može do titule, a neka se drugi zapitaju zašto je mnogo pre prvog prolećnog kola, sa šest bodova prednosti počela priča kako je ta razlika veoma lako dostižna za Zvezdu, rekao je Ćurković za Novosti.

Opet, s druge strane Ćurković je imao puno razumevanje za novu upravu kluba rekavši da su oni zatekli nered i višemilionska dugovanja, kao i da nisu mogli da spreče odlaske Lazovića i Škuletića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Imao sam cast i zadovoljstvo gledati uzivo FK SANTETJEN u kojem su igrali MISEL PLATINI i moj prijatelj IVAN CURKOVIC! Dok je CURE bio predsednik PARTIZANA navracao sam kod njega na kafu na stadionu PARTIZANA, i evocirali uspomene na zivot u FRANCUSKOJ i o velikom rivalitetu izmedju SANTETJENA i NANTA kada su njihovi direktni susreti odlucivali o prvaku FRANCUSKE kada im je ponekad pripretio i MARSEJ!
    CURE je veliki covek, i puno moze da doprinese nasem fudbalu, samo kada bi policija htela da stane na rep huliganima!
    Nesto vise o tome jednom drugom prilikom, za sada samo pozdrav svim ljudima dobre volje, i pravim navijacima svih boja, a CURETU puno hvala za sve sto je ucinio za mene, a ucinio je puno!!! Sa PARTIZANOM sam proputovao celu EVROPU od TELAVIVA do GLAZGOVA i od BRAGE do GRONINGENA!!!
    HVALA i VAMA koji budete citali ovo sto sam napisao, i verujem da bi mnogi voleli da su bili na mom mestu!!! Eto, ja sam imao srece, ali i za srecu se treba boriti, i zasluziti je!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma koliko ne voleo Curkovica, on je mozda i jedini koji moze da prenese Platiniju mesanje politike u fudbal u Srbiji i spreci zlo i otimacinu koji su nas zadesili u prolecnom delu prosle sezone.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter