0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRUŠEVAČKI POL SKOLS: Napredak će licencirati pomoćnog trenera kao igrača!

Objavljeno: 20.02.15 u 12:30

Nekadašnji štoper Partizana, a sada pomoćni trener Napretka Milan Obradović biće licenciran i kao igrač u predstojećoj polusezoni Jelen Superlige.

Milan Obradović, nekadašnji fudbaler Obilića i Partizana i bivši reprezentativac Jugoslavije, a od ove zime pomoćnik Slavka Marića na klupi Napretka iz Kruševca biće registrovan kao ‘igrač-penzioner’ što mu daje mogućnost da, kada zatreba, ponovo uskoči u kopačke, obuče dres Napretka i povede odbranu tima direktno sa terena. To je potvrdio glavni trener kruševaškog superligaša Slavko Marić, a imao je i zanimljivo poređenje Milana Obradovića sa legendom Mančester Junajteda.

– Kada je Mančester junajted posle sedam meseci mogao da vrati Pola Skolsa, koji je u međuvremenu postao trener mlađih selekcija, zašto mi ne bismo regostrovali Obradovića? Neće da igra protiv Čukaričkog, mora dobro da se pripremi, kako bi u slučaju problema sa povredama i kartonima, mogao da pomogne na terenu – rekao je Marić, a preneo ‘Žurnal’.

Napredak je u prvih 15 utakmica osvojio 16 bodova i zauzima 11. mesto na tabeli. Prvenstvo se nastavlja u vikendu pred nama, a Kruševljani će u prvom meču prolećnog dela sezone gostovati Čukaričkom u subotu od 13 časova i 30 minuta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter