0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ANTIĆ NE STAJE: Zvao Klea iz Partizana, a dovodi bivšeg napadača Crvene zvezde!

Objavljeno: 20.02.15 u 10:50

Bviši selektor Srbije i sadašnji trener kineskog drugoligaša Habeji, Radomir Antić tokom ove zime pokupovao je „gomilu“ srpskih fudbalera i onih koji su reputaciju gradili u JSL.

Putem Kine je otišao Nenad Milijaš, stigao je i najbolji inostrani fudbaler u istoriji Legije Radovanović, ali se tu posao Antića ne završava.

Naime, ovaj fudbalski stručnjak planirao je da ove zime angažuje i brazilskog fudbalera sa srpskim pasošem, Gabrijela Kordovu Klea, ali je taj posao propao zato što Atletiko Paranense nije imao nikakvih namera da pusti svog napadača i odio je svaki predlog za transfer-pregovore.

Kao alternativno rešenje Radomir Antić je video još jednog igrača iz Jelen Superlige Srbije, bivšeg centarfora Crvene zvede, Abiolu Daudu.

– Brazilci nisu hteli ni da čuju za ponude iz Kine, nema tih para za koje bi ga prodali. Otuda se prešlo na alternativni plan. Pažnja je usmerena na Vitese, klub u kojem je bivši Zvezdin napadač Dauda, povučeni su odgovarajući potezi, rastu šanse da se realizuje transfer – rekao je za Sport poznati menadžer Darko Šušnjar.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter