0
Evropske lige

PROBLEMI U RAJU: Kros protiv Ronalda!

Objavljeno: 19.02.15 u 21:17

Nemački reprezentativac imao je primedbe na ponašanje najboljeg fudbalera sveta posle debakla koji je Real doživeo od Atletiko Madrida u ‘El Madrilenju’.

Iako je Real poražen u madridskom derbiju sa ubedljivih 4:0, a Kristijano Ronaldo bio veoma neprimetan na tom meču, to ga nije sprečilo da isto veče proslavi svoj 30. rođendan. Na tu žurku su bili pozvani svi igrači kraljevskog kluba, ali se nekolicina njih nije odazvala, što je, prenose španski mediji, izazvalo razdor u timu.

Jedan od igrača kojem nije bilo do zabave bio je nemački reprezentativac Toni Kros, koji očigledno nije imao problem da kaže ono što misli najboljem igraču na planeti.

– Ja nisam otišao na tu žurku jer sam znao šta je moglo da se desi. Nije mi bilo do toga i bilo je neprimereno održati žurku samo par sati posle poraza od Atletika – rekao je Kros.

Na njegovu stranu stali su i mnogi navijači, pogotovo što Real u poslednje vreme se nalazi u blagoj krizi, a to se najbolje videlo u veoma neubedljivoj igri Reala protiv Deportiva prethodnog vikenda.

– Što se tiče krize, mislim da bi mnogi timovi na svetu voleli da imaju krizu kao mi, da izgube dve utakmice, pa ponovo da zaređaju sa pobedama – optimista je Toni Kros.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter