0
Domaći fudbal

ŠTA JE LAŽ, A ŠTA ISTINA: Đurić odgovorio Popoviću

Objavljeno: 18.02.15 u 17:41

Bure u Partizanu ne prestaju, a poslednja u nizu je izjava aktuelnog predsednika Zorana Popovića kako je bivši predsednik Partizana Dragan Đurić pozajmio oko 100.000 evra od zelenaša za potrebe crno-belih i da ništa od toga nije vraćeno fizičkim licima.

Odgovorio je Đurić na prozivke.
– Hvala Bogu, nikad u životu nisam upoznao nijednog zelenaša, a kamoli od njih pozajmio novac. Bilo u privatne, svrhe moje forme ili zarad Partizana. Nije mi poznato da li je to neko iz kluba nekad činio, ali odgovorno tvrdim da smo moja ekipa ljudi i ja posao rukovođenja crno-belim obavljali savesno u interesu Partizana. Uostalom, o našim potezima postoje verodostojni zapisnici sa sednica Upravnih odbora kluba na kojima nijednom nisu pomenuti zelenaši – poručio je Đurć za MocartSport.

Partizanu je odobren kredit od četiri miliona evra, a sada se zaznalo da je Sportski centar „Zemunelo“ stavljen pod hipoteku još prošle zime. Tada je predsednik bio Đurić.
– To za hipoteku je tačno. Reč je o kreditnom iznosu od 19.000.000 dinara, ali valja znati da smo tu sumu vratili do kraja našeg mandata.

Đurić je poručio da ga ne interesuje da se medijski prepucava sa bilo kim i da jedino želi pobedu Partizana protiv Voždovca u subotu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter