0
Domaći fudbal

UJEDINJENI: Grobari i Delije iz Australije zajedno pomogali Tumbasu (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.15 u 11:58

Navijači Partizana, koji već danima učestvuju u humanitarnoj akciji sređivanja kuće jednog Miše Tumbasa, dobili su pomoć u radu od „večitih rivala“, navijača Crvene zvezde. I to iz Australije.Naime, grupa navijača Partizana koji su tokom rata izbegli sa prostora nekoliko gradova iz Hrvatske i Bosne u Australiju i koji su se nastanili u Brizbejnu, odlučili su da se pridruže humanitarnoj akciji sakupljanja pomoći za Mišu Tumbasa.

Uvidevši kakva je situacija i pogođeni teškom životnom pričom jednog od najpoznatijih navijača crno-belih, grupa „GrobarooS“ odlučila je da dođe iz Australiju u Barić i pomogne Miroslavu Gajiću, poznatom kao Miša Tumbas. Uz sve to, australijski Grobari su usput dobili pomoć od navijača Crvene zvezde sa ovog kontinenta, pa su zajedničkm snagama kupili frižider za Tumbasa i napunili ga hranom u vredonosti od nekoliko desetina hiljada dinara.

Navijači su napomenuli da Brizbejn nije jedini grad iz Australije koji se uključio u ovu humanitarnu akciju već da je pomoć stizala od Srba iz Melburna i sa drugih delova ovog kontinenta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter