0
Evropske lige

VERATI, ZA KOGA TI IGRAŠ: Čelsi će nas dobiti 4:0! (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.15 u 20:46

U intervjuu ‘jedan na jedan’ Marka Veratija i Seska Fabregasa italijan u dresu francuskog šampiona pomalo je šokirao javnost izjavom da će Čelsi ubedljivo savladati i eliminisati njegov tim iz Lige šampiona.

Marko Verati je uvek beskompromisan borac, pravi fajter na terenu, koji se nikada ne predaje. Zato i iznenađuju njegove reči da će Čelsi lako savladati Parižane u osmini finala Lige šampiona.

– Mislim da će nas Čelsi dobiti sa 4:0 – rekao je Verati u šaljivom tonu, a onda objasnio svoj odgovor:

– Mi Italijani smo veoma sujeverni pre utakmice i uvek predviđamo da će protivnik da nas dobije – precizirao je Verati italijanski postupak ‘razbijanja malera’.

Njegov suparnik u ovom intervjuu, ali i na terenu u utorak uveče, Sesk Fabreras ne veruje u te sujeverne igrice, već otvoreno prognozira pobedu svog tima. Prvi meč osmine finala Lige šampiona između PSŽ-a i Čelsija igra u utorak na ‘Parku Prinčeva’ u standardnom terminu od 20:45h.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter