0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PAUNOVIĆ: Na SP nema lakih protivnika, ni privilegovanih

Objavljeno: 11.02.15 u 17:35

Selektor reprezentacije Srbije za igrače do 20 godina uzrasta Veljko Paunović predvodiće nacionalni tim na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu i ističe da na takvim takmičenjima nema lakih protivnika.

Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina se održava na Novom Zelandu od 30. maja do 20. juna. Srbija će na takmičenje početi u grupi D, a protivnici će nam biti Meksiko, Urugvaj i predstavnik sa Afričkog kontinenta koji će biti naknadno određen. Selektor Veljko Paunović kaže da je grupa teška, ali da postoje šanse za prolaz u drugu fazu.

– Grupa je u skladu sa dimenzijom, koje ima Svetsko prvenstvo. Takmičićemo se sa najboljima. Prva utakmica sa Urugvajem je ključna za nastavak takmičenja, a treba sačekati u martu ime protivnika iz Afrike. Sigurno je da smo ‘na papiru’ mogli da prođemo mnogo bolje, ali na ovom nivou nema lakih protivnika, kao što nema ni privilegovanih – rekao je Paunović za zvaničan sajt Fudbalskog saveza Srbije.

On veruje da će njegovi momci biti spremni za prvenstvo, da će svakog protivnika poštovati, ali ga neće preceniti.

– Na ovom takmičenju ćemo, kao i u dosadašnjem periodu dati sve od sebe, kako bismo na najbolji mogući način predstavili svoju zemlju, naše vrednosti i stil igre. Prvi cilj nam je, svakako, plasman u drugu fazu takmičenja“, istakao je Paunović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter