6
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

MUKE PARTIZANA: Treći poraz na pripremama, crno-beli pali i od Sarajeva!

Objavljeno: 07.02.15 u 18:35

U prvoj utakmici u drugom boravku na pripremama u Tuskoj Partizan je poražen od Sarajeva rezultatom 1:0 i to je prvi pripremni duel u kojem crno-beli nisu postigli pogodak.  Još jedno loše izdanje Partizana u zimskim pripremama krunisano je novim porazom, ovog puta od komšija iz Bosne iz Hercegovine. Sarajevo je slavilo u samoj završnici meča, a Marko Nikolić će imati dosta muka kako bi sastavio pravi tim i pripremio ga za početak prolećnog dela prvenstva.

Jedini gol na meču delo je Leona Benka u 88. minutu. čime su crno-beli upisali i treći neuspeh ove zime, posle poraza od moskovskog Dinama (1:4 i bečke Austrije 2:4. Uz to, Partizan je remizirao sa Cirihom 2:2 i ubedljivo savladao u Beogradu Sinđelić sa 5:0.

PARTIZAN – SARAJEVO 0:1 (0:0)
(Benko 88)

Belek
Igralište hotela Mirakle
Gledalaca: 50
Sudja: Georgij Vodočkorija (Gruzija)
Žuti kartoni: Grbić, Drinčić (Partizan), Bilbija, Okić (Sarajevo)

PARTIZAN: Lukač – Bandalovski, Ćirković, B. Ilić, Volkov (od 46. N. Petrović) –  Drinčić, Brašanac , Grbić (od 65. A. Živković), Babović (od 65. S. Ilić) – Lazović (od 78. Ninković), Škuletić. Trener: Marko Nikolić.

SARAJEVO: Bandović – Tatomirović, Puzigaća, Diljević, Cimirot – Purić, Velkoski, Mihojević, Alispahić – Barić, Bilbija. Trener: Meho Kodro.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. treba nekoliko da otera u teleoptik i nikad da dodju u partizan vise i marka da se smeni dok nebude kasno i dovede se drulovic i tako to da se dovede cleo i neke bolje i smeniti upravu odmah ako nece da poprave stvari iznutra bolje da idu nego da kvare jel tako grobari ukljucite peticiju za smenu marka i predsednika popovica i upravnog odbora

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter