0
Fudbal

SKANDAL NA KAF: Prekinuto polufinale zbog upada navijača! (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.15 u 23:01

U polufinalnom meču Kupa afričkih nacija između Gane i Ekvatorijalne Gvineje velika grupa navijača upala je na teren i prekinula utakmicu pet minuta pre njenog kraja.

Umesto da se piše o sjajnoj igri reprezentacije koju predvodi nekadašnji trener Partizana i Čelsija Avram Grant, glavna vest sa utakmice drugog polufinala Kupa afričkih nacija su navijači koji su prekinuli meč u 85. minutu. Pitanje pobednika je bilo već rešeno, rezultat na semaforu je glasio 3:0, ali su domaći navijači iz nepoznatog razloga uleteli na teren i napravili prekih od preko pola sata.

https://www.youtube.com/watch?v=MyVGKNJStXU

Što se sportske strane ove utakmice tiče, Gana je apsolutno zasluženo slavila sa 3:0, a strelci su bili Ajev u 42′ iz penala, Vakaso u nadoknadi prvog poluvremena i ponovo Ajev u 75. minutu. U finalu u nedelju će ‘Crne zvezde’ igrati protiv reprezentacije Obale Slonovače.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter