14
Domaći fudbal

PARTIZANOV BISER OTKLONIO DILEME: Ne želim da obnovim ugovor sa crno-belima, to je moja odluka i ničija više!

Objavljeno: 04.02.15 u 09:22

Jedan od najtalentovaijih igrača Partizana, Danilo Pantić, za koga se prethodnih dana spekulisalo da će završiti u Čelsiju, izjavio je da nema nameru da produži ugovor sa klubom iz Humske.

On je dodao se tokom prethodnih dana o svemu onome što se dešava o njegovom statusu u klubu informisao isključivo – iz medija.

– Misli su mi pomešane. Ne mogu da odgovorim na pitanje kakav mi je status jer sve što saznam je ono što se pojavi u medijima. Čitam da ću biti izolovan od ekipe, da ne putujem na pripreme u Tursku i tako redom. A ja sam juče trenirao sa timom sasvim normalno, niko mi ništa nije ni pomenuo o tim sankcionisanjim, niti da neću putovati an drugu fazu rada. Možda nešto novo saznam danas – rekao je Pantić prenosi list Sport.

On se osvrnuo na priče da je već stavio potpis na predugovor sa londonskim Plavicima.

– To što je rečeno svakako nije istina. Ništa nisam potpisao sa Čelsijem, nikakav predugovor. Pomenuti klub je želeo da me angažuje, poslao je ponudu Partizanu i sve ostalo je bilo na ljudima koji o tome odlučuju. Nisam znao čak ni cifru koju su ponudili za obeštećenje, niti sam se interesovao. Radio sam na pripremama sasvim normalno i čekao epilog. Negde sam se psihološki pripremao za obe situacije – rekao je mladi Pantić.

Partizan je želeo da za Pantića dobije više od ponuđenih 760.000 evra, te je ideja bila da se sa Pantićem potpiše novi ugovor, a mladi fudbaler je otkrio kako on nije lično pregovarao o tome, ali da je predlog odbijen.

– Moj otac Dragutin je pričao sa direktorom Milošem Vazurom na tu temu. Otac mi je preneo želju kluba, ali sam se zahvalio. Rekao sam da ne želim da produžim saradnju, to je moja odluka. Ničija više, ni agenata, niti roditelja, kako se, čujem, priča, već samo moja – rekao je Pantić i time najverovatnije razočaravši armiju navijača.

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić je poručio je da 18-godišnjak neće putovati na pripreme i da će trenirati sam.

– Ne bi to bilo ništa novo. Sedeo sam i tokom jeseni 2013.g odine, trenirao sam, mimo ekipe. Sedeo i veći deo minule jeseni iz istog razloga. ako za mene nema mesta, to je odluka kluba, sačekaću i ta tri meseca, neću nikome biti na teretu – poručio je Pantić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

14 Komentara

  1. E moj Partizane šta si doživeo.Nekad je čast bila igrati u crno belom dresu.
    Bolesni ljudi rađaju bolesnu decu i tako u krug.

    0
    0
    Odgovori
  2. ma kakav odlican igrac, on je samo mozda talenat, ako ga neko ne gura, tj placa, ali on je mali naduvenko koji jos nije osetio ni car debija, a sa 18 godina hoce u celzi, spusti sine loptu nedajte mu ni da trenira, nego u teleoptik da nauci da se ponasa, pa tek posle da zaigra u partizanu, i skinite mu dres partizana pod hitno, i dve, tri cuske mu dajte, pa da se zavrsi prica!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Konacno vec jednom, treba te nadobudne i naduvane, djecake, menadzere, roditelje, spustiti na zemlju. Svi su oni samo epizode a Partizan je vjecan. Koji je to talenat u prvom timu pokazao ovaj nezahvalan klinac? Umjesto da je najsretniji sto ima sansu da igra u klubu, partizanove tradicije, sta on radi. Ma treba to rasterati. I ove nesposobnjakovice iz rukovodstva kluba isto treba razjuriti i dovesti sposobne i cestite ljude. Ako ih uopste u fudbalu jos ima.

    0
    0
    Odgovori
    • Klubu ne odgovara da forsira igraca koji zeli da ode za dzabe, zato je i potpisao prosle zime na samo godinu i po. Kakav god da je talenat, a to sto je igrao nije pokazao nista posebno, nije iznad kluba i ne moze da zauzima mesto u timu nekom momku za kog ce klub dobiti obestecenje. A dobice ga za igraca koji stalno i dobro igra, ne za onog koji sedi na klupi dok primadona Pantic igra. I ja sam zeleo da vise igra dok nisam znao sta se sprema, ali sad mi je zao sto je uopste i debitovao.

      0
      0
      Odgovori
  4. Jos jedna stvar je jako vazna da se pomene ovde, a to ste Vi novinari. Svako dete iz nasih klubova nazivate biserima, zlatnim kokama i slicno, uz njihove roditelje i Vi snosite deo odgovornosti za propadanje talenata. Morali bi povesti racuna o psihi tih mladih ljudi, kad ga mediji proizvedu u zvezdu, u bisera, u zlatnu koku kluba, tim mladim ljudima se pamet pomuti i na kraju od njih ne bude nista.

    0
    0
    Odgovori
  5. Zinulo ti dupe za parama,klinac obican osetio lovu,video da su i pre njega odlazili pa bi i on da ide. Samo sto su njegovi prethodnici bili malo veceg kvaliteta…Zavrsice posle u nekoj Mladosti iz Lucana!

    0
    0
    Odgovori
  6. Mali je ocigledno kao i vecina otisao u oblake ali na njihovu zalost od njih posle nije bilo ama bas nista.Takvi igraci nam i nisu potrebni jer oni prevashodno razmisljaju sa 18 godina o ogromnim sumama a ne o samom fudbalu i definitivno zbog toga i propadaju kada odu i u samo malo jace glubove od maticnih.Kada kazem nama mislim uopste na srpski fudbal.Opet kazem zalosno je za njega jer nerazmislja svojom glavom vec neko drugi razmislja za njega?

    0
    0
    Odgovori
  7. Sinovca sad u Teleoptik, pa nek’ malo tokom proleca lomi nogice po selima oko Beograda, ako odbije da igra, kaznjavati ga novcano. Za njegovu platu u poslednjih godinu i po dana se moglo dovesti ozbiljno pojacanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter