1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT.RS

NA KOGA JE CILJAO POLEDICA!? Predsednik SPF Nezavisnost bez dlake na jeziku!

Objavljeno: 04.02.15 u 19:30

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Mirko Poledica na zvaničnoj Fejsbuk stranici ove organizacije poslao je jasnu poruku neimenovanim ljudima iz sveta fudbala.

U danima kada dolazi do raznih ‘preokreta’ u potencijalnim transferima fudbalera u srpskom fudbalu u finišu prelaznog roka, Poledici je očigledno telefon usijan.

– Kako se približava kraj prelaznog roka pojedini klubovi dužnici poturaju svoje kriminalce i menadžere da me zovu, nude mito i vrše pritisak…. Možete da me zovete koliko hoćete, samo mi trošite bateriju na telefonu… Mnogo ste me uplašili… Možda vam ispunim želje, ali juče – poručio je Mirko Poledica, koji je potpisao ovaj status.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Bravo majstore, kolega i ja sam clan „NEZAVISNOST“granskog sindikata metalaca!Nedaj se ova garnitura koja je na“vlasti“ u mojoj zvezdi je trebala da bude pohapsena jer vodi zvezdu u sunovrat,ponasaju se kao kao da je ZVEZDA privatna prcija!!!!Pre neki dan sam te zvao bio si na putu u Grckoj,i trebao sam sutra dan da te pozouvem ali cucemo se!!!Udari na prevarante i mafijase gde god ih ima, a ti znas ko su!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter