0
Evropske lige

KUP ITALIJE: Tomović eliminisao Ljajića, Gomez odveo ‘Violu’ u polufinale (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.15 u 22:53

U trećem četvrtfinalnom meču Kupa Italije, Fiorentina je savladala Romu sa 2:0 u glavnom gradu Italije i plasirala se u polufinale gde će se sastati sa Juventusom.

Dueli Rome i Fiorentine uvek su zanimljivi, a tako je bilo i ovog puta, u četvrtfinalu Kupa Italije. Adem Ljajić je odigrao svih 90 minuta za Romu, isto kao i Nenad Tomović na drugoj strani. Prvo poluvreme donelo je nezanimljivih 45 minuta u kojem su Rimljani bili nešto agilniji, ali su njeni napadi bili previše rezervisani i jalovi. Izgledalo je da utakmica ide ka produžetcima, ali je Mario Gomez na asistenciju Paskvala doveo ‘Violu’ u vođstvo u 65. minutu, pa su domaći ipak morali da krenu žustrije u napad.

https://www.youtube.com/watch?v=ZzJxymkTDhs

Međutim, i posle tog gola Fiorentine ‘Vučica’ nije imala prilika za gol, a tačku na prolaz Fiorentine stavio je ponovo Gomez posle još jedne asistencije Manuela Paskvala.

https://www.youtube.com/watch?v=ktXZ_FxhJ0I

Fiorentina će u polufinalnom dvomeču igrati protiv Juventusa, prvi meč igra se 4. marta u Torinu, a revanš će biti 8. aprila u Firenci. U drugom polufinalu Lacio čeka pobednika iz sutrašnjeg duela između Intera i Napolija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter