0
Evropske lige

VEĆ PUKLO: Eto naljutio Mihajlovića, može da pakuje kofere

Objavljeno: 02.02.15 u 17:00

Samo nedelju dana nakon što je dođšao u Sampdoriju Samjuel Eto bi mogao da bude oteran iz kluba iz Đenove pošto se oglušio o naređenje trenera Siniše Mihajlovića.

Srpski stručnjak je za ponedeljak umesto uobičajenog jednog zakazao dva treninga kao svojevrsnu kaznu za ubedljiv poraz od Torina, ali je kamerunski internacionalac nakon odrađenog jutarnjeg najavio da se neće pojaviti na popodnevnom treningu.

Eto je svoj postupak pokušao da opravda posetom porodici koja je stacionirana u Milanu, ali to očigledno nije prošlo kod Mihajlovića koji je poznat po svojim strogim pravilima i netoleranciji kada ona budu prekršena.

Iako iz Sampdorije odbijaju da komentarišu ovaj slučaj italijanski mediji pišu da klub već sada pokušava da pronađe način kako da raskine ugovor sa Etoom koji je najavljivan kao veliko pojačanje.

Bivši fudbaler Barselone i Intera je pre samo nedelju dana potpisao dvogodišnji ugovor koji je uz određenu sumu novca za platu sadržao i mogućnost snimanja autobiografskog filma pošto je vlasnik kluba iz Đenove jedan od italijanskih filmskih magnata.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter