0
Domaći fudbal

PRVI PORAZ: Vojvodini presudio bivši ‘lala’

Objavljeno: 02.02.15 u 19:00

Fudbaleri Vojvodine, doživeli su prvi poraz na pripremama u Turskoj. Uspešniji rival od Novosađana, bio je višestruki šampion Južne Koreje, Pohang Stilers koji je trijumfovao sa 1:0. Gol odluke delo je prvotimca „crveno-belih“, Lazara Veselinovića, koji je trenutno na pozajmici u ekipi Pohanga.

Igrao se 9. minut kada je, dojučerašnji napadač Voše, prihvatio je jednu loptu na desnoj strani terena, opredelio se za solo akciju, izborio poziciju za udarac, a onda, šutirao levom nogom i pored neodlučne odbrane crveno-belih, matirao golmana Marka Kordića.

Trener Vojvodine Zoran Marić načinio jenekoliko promena u startnoj postavi u odnosu na duel s Pogonom iz Šćećina. Među prvom jedanaestoricom bili su: Asani , Makarić koji i Ćurko, umesto : Alivodića, Lukovića i Stojanovića. Tokom prvih 45 minuta, Novosađani su bili ravnopravan rival, ali nisu uspeli da stvore neku ozbiljniju priliku za gol. Pohang
je, s druge strane, imao šansu preko Brazilca Andrea u 12. minutu, ali je Kordić lepo odbranio njegov lukav pokušaj šuta pod prečku. Možda je Vojvodina mogla da nešto više uradi posle šuta Gaćinovića u 21. minutu i Ivanićevog pokušaja s 25 metara, koji je neko iz odbrane južnokorejske ekipe u poslednjem trenutku izblokirao i lopta se odbila u korner.

Zahvaljujući, umnogome, prilično neravnom terenu i snažnom vetru, ni jedna ekipa u drugom poluvremenu, nije stvorila neku opipljiviju priliku za gol. Uprkos tome, zabeležili smo pokušaje Luke Lukovića u 85. minutu i Danila Sekulića tri minuta kasnije kada su, šutevima sa distance, probali da iznenade golmana rivala.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter