0
Evropske lige

NIŠTA OD SELIDBE: Manćini čuva Srbina

Objavljeno: 02.02.15 u 18:10

Tokom prethodnih nedelja govorkalo se da bi mialnski Inter mogao da se odrekne jednog od dvojice srpskih internacionalaca pošto su za Zdravka Kuzmanovića bili zainteresovani pojedini bundesligaški klubovi.

Međutim, kako saznaju italijanski mediji po izričitoj želji novog (starog) trenera Roberta Manćinija klub neće prihvatiti ponude koje su stigle za iskusnog vezistu koji je prethodne zime stigao na Meacu iz Štutgarta.

Dolaskom Manćinija na Interovu klupu i Kuzmanovićeva minutaža se povećala, a pored toga i Nemanja Vidić dobija sve više prilika da pokaže zbog čega je jedan od najboljih evropskih štopera u psolednjih desetak godina.

Uz njih dvojicu u Interu igra još nekoliko igrača sa ovih prostora – Slovenac Samir Handanović, Hrvati Mateo Kovačić i Marselo Brozovič, kao i Albanac sa Kosova i Metohije i reprezentativac Švajcarske Ćerdan Šaćiri.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter