0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NIŠTA OD ZARADE: Crvena zvezda nije uspela da ‘utopi’ talentovanog defanzivca

Objavljeno: 01.02.15 u 10:46

Teška finasijska situacija koja godinama unazad poput anakonde davi svaki srpski klub, uglavnom promorava uprave Jelen Superligaša da svoje najbolje igrače prodaju pod oznakom hitno.

Takva sudbina, barem se tako činilo, čekala je i jednog od najboljih mladih defanzivaca Crvene zvezde, Darka Lazića. Kao što je poznato, tokom ove zime šuškalo se da bi Lazić mogao putem belgijskog Genta, ali sve je ostalo samo mrtvo slovo na papiru.

– Znam da je postojala mogućnost da Lazić ode u inostranstvo, a ako se to ne desi u narednim danima, ostaće da se bori za status na proleće. On je deo takmičarske ekipe,a računam na svakog igrača dok je član Crvene zvezde – rekao je trener crveno-belih Nenad Lalatović za Sport.

Lazić je momak rođen 1994. godine i igra na poziciji štopera. Kako se šuška, razlog zbog kojeg je Gent odustao od kupovine ovog momka jeste taj što su prešli dozvoljenu normu igrača van EU.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter