0
Evropske lige

NASTASIĆ SREĆAN ZBOG PROMENE KLUBA: Otišao sam u Šalke zato što Di Mateo veruje u mene

Objavljeno: 31.01.15 u 15:45

Srpski defanzivac i nekadašnji fudbaler Partiazan, Matija Nastasić, poručio je da je prilično srećan zbog toga što se iz tabora Mančester Sitija preselio u nemački Šalke.

Nastastić je istakao da je glavni razlog za njegovu odluku da Premijer zameni Bundesligom činjenica da je trener Šalkea nedavno postao Roberta di Mateo.

– Di Mateo od prvog dana veruje u mene, osećam da me ceni. On je insistirao na mojoj pozajmici, znam zašto sam prihvatio baš Šalke. Osećam da sam potreban Šalkeu i verujem da ćemo se na kraju sezone svi radovati – kazao je Nastasić.

On je dodao da je srećan zbog dolaska u Gelzernkirhen:

– Radujem se dolasku u Šalke, kao i novim nastupima. Toliko sam dugo bio bez pravih utakmica da se osečam kao da ponovo krećem od nule. Sve iz početka. Miran sam, razuman i samopouzdan, a s velikim nestrpljenjem očekujem debi u novom dresu – kaže Nastasić i nastavlja:

– Užasno je teško trenirati svaki dan, biti marljiv i predan svome poslu, a onda za vikend biti na tribinama. Ali u tim trenucima treba biti profesionalac, maksimalno posvećen radu – podvukao je Nastasić.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter