0
Evropske lige

ĐUKIĆ: Ronaldo je bio bespomoćan, ružno je postupio

Objavljeno: 29.01.15 u 17:50

Trener Kordobe Miroslav Đukić kritikovao je Kristijana Ronalda zbog ponašanja i isključenja na utakmici protiv njegove ekipe proteklog vikenda.

Ronaldo je za vikend dobio direktan crveni karton protiv Kordobe zbog udaranja štopera Edimara zbog čega je suspendovan na dve utakmice neigranja.

Kristijano je po izlasku čistio grp klupskog šampiona sveta što se nije svidelo čitavoj fudbalskoj javnosti, pa ni Đukiću.

– Ponašanje Ronalda je bio akt bespomoćnosti. Njegov potez sa grbom šampiona Svetskog klupskog prvenstva je bio ružan i arogantan. Igrač Ronaldovog kalibra ne bi trebalo tako da reaguje. Najbolji fudbaleri sveta ne bi trebalo da se ponašaju na takav način, a Portugalac je uz Mesija najbolji na svetu. Razlog za takvo njegovo ponašanje jeste naša odlična igra kojom smo ga zatvorili. Bio je potpuno bespomoćan što je uticalo na njegovu nervozu – rekao je Đukić. 

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter