2
Evropske lige

RAZLAZ: Lirs nema više strpljenja za čoveka koji je Zvezdi doneo titulu

Objavljeno: 28.01.15 u 22:10

Očajni rezultati ekipe i sve izvesnija selidba u drugu ligu Belgije primorali su rukovodstvo Lirsa da se zahvali na saradnji treneru Slaviši Stojanoviću i njegovom stručnom štabu.

Srpski stručnjak sa slovenačkim pasošem, koji je prethodne sezone doneo titulu Crvenoj zvezdi, sa ekipom Lirsa je u 23 kola šampionata Belgije osvojio sa 15 bodova odnosno ima čak osam poena manje od Muskrona i Serkl Briža koji su prvi timovi iznad crte.

Podsećamo da se tokom dana pojavila informacija da je Stojanović kandidat za mesto selektora Grčke pa bi i to trebalo uzeti u obzir kod ove informacije.

Pored Stojanovića i Bratislava Živkovića otkaz je dobio i sportski direktor Tomaš Radzinski kojem se spočitava da takođe nije radio dobar posao prilikom dovođenja novih igrača u klub.

Među igračima koji su stigli na insistiranje Stojanovića nalazi se i nekadašnji golman Crvene zvezde Boban Bajković koji se nije proslavio na golu Lirsa pošto je često primao tri, četiri, pa i više golova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter