1
Domaći fudbal

FOTO: fkvojvodina.rs

NOVI NAPADAČ ‘LALA’: Vojvodina – moja nova kuća

Objavljeno: 28.01.15 u 12:40

Novi napadač Vojvodine Kamerunac Džon Meri oduševljen je svojim novim klubom, saigračima i veruje da će ostaviti dubok trag na “Karađorđu“.

Ovaj momak rođen je 1993. godine u Kamerunu, a u Novi Sad je stigao nakon što je na Tajlandu promenio četiri kluba.

– Vojvodina je, očigledno dobro organizovan klub, na visoko profesionalnom nivou. Novi drugari su me, od prvog treninga,  primili kao brata i zbog toga sam jako srećan. Ne osećam nikakvu zavist ili netrpeljivost što mi puno znači. Zbog toga sam im neizmerno zahvalan, a ja ću, sa moje strane, vredno i predano raditi, kako bi opravdao poverenje koje mi je, pozivom u Vojvodinu, ukazano. Treneri su fantastični, vidi se da su veliki profesionalci i znalci fudbala. Od njih ću, sigurno, mnogo naučiti jer želim da napredujem – rekao je Džon Meri, a prenosi sajt kluba.

Navijači Vojvodine dobro prihvataju strance, posebno igrače iz Afrike, a “Karađorđe“ još kako dobro pamti Merijevog sunarodnika Abubakara, koji je stekao status legende među navijačima.

– Znam za Abubakara, kakav je igrač i šta je sve učinio za Vojvodinu. Biće teško zameniti ga, ali ja ću sigurno dati sve od sebe da ne razočaram sve koji veruju u mene. Ostao sam bez reči kada su me navijači onako lepo dočekali na prvoj prijateljskoj utakmici. Iskreno, nisam to očekivao, ali sam se osećao fantastično. Poručujem im da ih neću izneveriti. Voleo bih da imam sličan put kao Abu. Želim da ostavim dubok trag u Vojvodini, da me pamte po dobru i da, kasnije, nastavim karijeru u nekom velikom evropskom klubu – istakao je Meri. 

Iako nije imao mnogo prilike da upozna grad, Novi Sad je već uspeo da ga osvoji.

– Bio sam u gradu 3-4 puta sa svojim menadžerom i ono što sam video, mnogo mi se dopada. Novi Sad je lep, a koliko sam čuo, još je lepši u proleće. Biće vremena i za obilazak. Čovek se lako navikne na dobro. Ovde mi se sve sviđa, hrana je iznenađujuće ukusna i mogu da vam kažem, da uopšte ne biram. Osećam se već kao domaći, Vojvodina je moja nova kuća – istakao je Džon Meri uz napomenu da su njegovi fudbalski idoli – Brazilac Ronaldo, Ronaldinjo i Džej Džej Okoča.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter