0
Evropske lige

JOVOVIĆ ZA HOTSPORT: Za sada sam igrač Sutjeske i tu ostajem

Objavljeno: 27.01.15 u 21:03

Fudbaler nikšićke Sutjeske i reprezentativac Vladimir Jovović trebalo je da postane fudbaler Crvene zvezde, promocija je bila zakazana za subotu, mladi igrač je bio u Beogradu, ali odjednom je nešto iskrslo pa je sve odloženo za neku drugu priliku.

U međuvremenu se pojavila informacija da su za njega zainteresovani pojedini engleski klubovi, ali u izjavi za naš portal Jovivić kaže da ni od toga za sada nema ništa odnosno da ostaje u redovima matičnog kluba.

– Sve što mogu da kažem je da sam se priključio pripremama Sutjeske i da ostajem u svom klubu u predstojećem periodu. Tačno je da sam bio u Beogradu, ali se desio neki problem između dva kluba pa je sve odloženo na neodređen period, rekao je Jovović.

Taj određeni period bi mogao da potraje šest meseci pošto kako saznaje Mocart sport Jovović će već od leta obući crveno-beli dres Crvene zvezde pošto je u međuvremenu postignut dogovor između dva kluba prema kojem će Sutjesci od naredne prodaje pripasti određeni procenat uz transfer kompezaciju koja je u januaru trebalo da iznosi 200 hiljada evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter