2
Domaći fudbal

LALATOVIĆ PRONAŠAO ZAMENU: Umesto Jovovića stiže igrač koji je već bio viđen u crveno-belom

Objavljeno: 26.01.15 u 10:40

Trener Nenad Lalatović po svoj prilici neće moći da računa na Vladimira Jovovića pošto su čelnici Sutjeske u poslednjem trenutku odlučili da stopiraju transfer tog igrača u Crvenu zvezdu.

Kako piše list Sport, Jovović je već bio prošao lekarske preglede, nalazio se u Beogradu gde je čekao da stavi potpis na ugovor sa crveno-belima, ali su čelnici crnogorskog kluba odlučili da zakoče ceo proces jer nisu dobili neophodne garancije u završnim pregovorima.

Upravo zbog toga tima sa stadiona „Rajka Mitića“ okrenuo se angažovanju dovođenju alternativnih rešenja.

Prema informacijama Sporta, izbor je pao na momka koji je već bio viđen kao novi igrač Crvene zvezdeNikoli Trujiću, kapitenu Napretka iz Kruševca.

Trujić se dovodio u vezu sa crveno-belima pre svega zbog dobrog odnosa sa trenerom Nenadom Lalatovićem koji je radio u Napretku. Pošto se njih dvojica dobro poznaju, nema sumnje da bi trener Zvezde lako mogao da uklopi ovog igrača u svoj sistem, budući da dobro poznaje kvalitet tog igrača.

Ipak, ostaje da se vidi kako će se cela priča završiti i da li će, Jovović, na kraju ipak doći u crveno-bele.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter