12
Domaći fudbal

REPREZENTATIVAC NIJE ŽELEO U ZVEZDU: Rekao sam Terziću da ne bih došao ni za pet miliona

Objavljeno: 25.01.15 u 11:00

Mladi repreznetativac Srbije, Sergej Milinković Savić, prošlog leta nalazio se na radaru Crvene zvezde, ali se tada ipak opredelio da karijeru nastavi u inostranstvu, tačnije u Belgiji.

Sadašnji fudbaler Genka je nastupima u belgijskoj ligi pokazao da je napravio dobru procenu izborom kluba. Bilo je pozivan i od večitih rivala iz prestonice Srbije, ali se na kraju odlučio za inostrani angažman.

Naravno, ulogu je igrala i činjenica da u ostatku sveta uglavnom plate ne kasne, ali i njegova želja da iz Vojvodine ne prelazi u tabor dva najtrofejnija srpska kluba.

– Igrala se pripremna utakmica između Genka i Crvene zvezde, a ja nisam bio u kombinaciji za meč, pa sam na tribini sreo Zvezdana Terzića. Porazgovarali smo minut i po, on me je pitao što nisam došao u Zvezdu, a ja sam mu odgovorio da to ne bih uradio ni za pet miliona evra. Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za Crvenu zvezdu i Partizan – rekao je Sergej Milinković Savić za Kurir.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

12 Komentara

  1. Треба бежати од близанаца ко ђаво од крста!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jesu institucije u pravu si al drzavne… Toliko placenih titula i vi to svetinjom nazivate??? Kad bi svako od njih uzeo ono sto mu pripada njima bi ostala samo ta komunisticka zvezda na grbu…

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije isto otići iz Zvezde, Partizana ili Vojvodine. Da je došao u Zvezdu i za godinu-dve pokazao da je stvarno talentovan fudbaler, uzeo bi veće pare i on i Zvezda i Vojvodina, ovako pitanje je koja je njegova perspektiva, ja mu želim sreću.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa iz Zvezde bi mogao samo u drugu tursku ligu (poput kapitena i najboljeg igrača “šampionske“ ekipe Milijaša)… Ovako je otišao pravo u Belgiju, pa ako vredi uspeće…

      0
      0
      Odgovori
  4. mozete ga nazivati balavcem i vredjati ali je on sa toliko malo godina uvideo nesto sto vi necete jos za toliko godina koliko sad imate…zvezda i partizan nisu institucije vec drzavni projekti, a ako u trofeje ubrajate namestena prvenstva u posledjih 25 godina zivite u velikoj zabludi. Veci je trofej opstati pored tolikih lopova nego se diciti i ponositi necim sto je OTETO!

    0
    0
    Odgovori
  5. Svaka cast, tako i treba, kod nas kad kazes da ne navijas za Titove blizance gledaju te kao da si rekao da si vanzemaljac. Bravo decko samo igraj i uzivaj u zivotu. A za ove sto navijaju za klubove koji su upropastili celokupni srpski sport bas te briga.

    0
    0
    Odgovori
  6. Jao izvini Ronaldo nisam te prepoznao.
    Balavac mali nasao izmisljati.To bi bilo isto kao da bi neko iz Atletico Madrida rekao da ne bi za 200 miliona otisao u Real ili Barsu.
    Zvezda i Partizan su institucije sa istorijom punom trofeja za razliku od te Vojvodine.Otices ti na pozajmicu jos malo,u neku trecu kinesku ligu pa ces vidjeti kakvu si gresku napravio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter