0
Fudbal

POVRATAK: Najbolji strelac Partizana u Ligi šampiona se vraća kući?

Objavljeno: 25.01.15 u 20:38

Kako prenose crnogorski mediji bivši napadač Partizana i najbolji strelac ovog kluba u Ligi šampiona Andrija Delibašić mogao bi da se vrati u klub u kome je ponikao Sutjesku.

Šampionu Crne Gore je potrebno kvalitetno pojačanje, pošto je udarna igla tima Vladimir Jovović na pragu Crvene zvezde. Delibašić trenira sa Sutjeskom, a narednih dana će biti poznato hoće li ili ne potpisati za Nikšićane.

Andrija je trenirao sa nama. I dogovor je da putuje s nama na pripreme – rekao je Nikola Jovović, direktor Sutjeske i dodao:

– Ima neku opciju za inostranstvo, a ako ne ode preko granice, završiće karijeru u Sutjesci. To nam je saopštio.

Podsetimo, Delibašić je karijeru počeo u Sutjesci, zatim je igrao u Partizanu, gde je postigao tri gola u prvom učešću crno-belih u LŠ, a igrao je još za Majorku, Benfiku, Bragu, AEK, Beira Mar, Real Sosijedad, Erkules, Rajo Valjekano i Ratčunburi.

Sutjeska je trenutno drugoplasirani tim crnogorskog prvenstva sa četiri boda manje u odnosu na lidera Rudar iz Pljevalja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter