0
Evropske lige

PRIMERA: Real se u finišu provukao protiv Đukine Kordobe, sramotan potez Ronalda (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.15 u 17:51

Fudbaleri Real Madrida pobedili su u gostima ekipu Kordobe rezultatom 2:1 (1:1) u 19. kolu Lige Primere.

Kordoba je bila daleko bolji protivnik, Real je uz mnogo sreće došao do bodova golom Bejla u 89. minutu iz penala u meču koji je obeležilo i isključenje Kristijana Ronalda u finišu utakmice.

Kordoba nije mogla da zamisli bolji početak, pošto je već u drugom minutu Serhio Ramos rukom igrao u svom šesnaestercu, a sudija posle konsultacije sa pomoćnikom pokazao na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Gilas.


Domaći su nastavili sa hrabrom igrom, bili opasniji od Madriđana, ali su gosti u 27. minutu došli do izjednačenja. Rodrigez je izveo korner, a Bejl samo skrenuo loptu glavom do Benzeme, koji iz neposredne blizine pogađa pod prečku.

Do odlaska na odmor, Real je bio potpuno bezopasan, domaći su se odlično branili, pa se na pauzu otišlo rezultatom 1:1.

Hrabri tim Miroslava Đukića nastavio je sa odličnom igrom, domaći su stvorili nekoliko ozbiljnih prilika, a najbolju šansu propustio je Andone koji je nakon greške Varana izašao sam na Kasiljasa, ali je njegov lob udarac završio na prečki.

Najbolji igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo odigrao je verovatno najgoru utakmicu ove sezone zbog čega je Portugalac bio vidno nervozan. Ronaldo je deset minuta pre kraja namerno šutnuo protivničkog igrača, potom se zakačio sa ostatkom tima Kordobe i zasluženo zaradio crveni karton.

Kada se činilo da će Kordoba doći do zasluženog boda, Bejl je iz slobodnog udarca pogodio jednog igrača u ruku, a sudija pokazao na belu tačku. Bejl u 89. minutu sa bele tačke pogodio za 2:1 i veliku pobedu Real Madrida.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter