0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRAŠANAC KAO NOV: Ne plašim se konkurencije, samo još više me gura napred

Objavljeno: 24.01.15 u 14:45

Posle tromesečne pauze usled naprslog rebra i još nekih problema, ponovo je na terenu Darko Brašanac.

– Da kucnem u drvo, sada se osećam se dobro, kao nov sam, sve je zalečeno. Trenirao sam u pauzi, ostalo je samo da se vratim u ritam sa ekipom, da treniram i sa loptom – priča Brašanac na pripremama, a prenose Novosti.

Prisećanje  više nije toliko bolno za mladog vezistu.

– Nisam imao nikada ozbiljnije povrede, nisam ni deset dana do sada pauzirao. Moralo je nekada da se desi, tako sam to shvatio i prihvatio, i dobro je što se sve u međuvremenu dobro završilo i sa Partizanom i sa mladom reprezentacijom. Malo se odužilo, ne znam tačno ni zbog čega, ali nisam hteo ni preterano da rizikujem da ne bih izazvao nove probleme. Spreman sam za proleće, to je najvažnije.

Po povratku u konkurenciju za tim sledi novo dokazivanje.

– Ne plašim se konkurencije, nije to ništa novo za mene. To je nešto što može samo da me gura napred. Verujem da ću uspeti da se izborim za mesto startera, kao što je to bio slučaj i pre povrede.

Trener Nikolić je u više navrata apostrofirao značaj zadržavanja ekipe na okupu, a upravo to Brašanac vidi kao najveću prednost u odnosu na večitog rivala.

– Većina igrača iz ekipe je najmanje godinu dana ovde. Dobro se poznajemo na terenu, bilo bi dobro da ostanemo na okupu, jer bismo se do evropskih kvalifikacija uigrali još više i bili spremni da se borimo za ulazak u grupe. Navikli smo na rad sa ovim stručnim štabom, ispunjavamo sve što traži. Za razliku od prošle sezone, imamo komotniju poziciju, niko nam ne diše toliko za vratom i očekujem da taj plus pretvorimo u radost na kraju sezone – završio je Brašanac.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter