0
Domaći fudbal

PRVENAC VOŠE: Lale bolje od Bačke, prvi gol Nigerijca

Objavljeno: 21.01.15 u 17:56

Vojvodina je ostvarila prvu pobedu na zimskim pripremama. U drugom meču savladali su Bačku 2:1, pred oko 150 gledalaca u FC Vujadin Boškov u Novom Sadu. Voša je slavila golovima pojačanja Džona Merija i štopera Đurića, dok je Vukanović pogodio za goste iz Bačke Palanke.

Neočekivano, Bačka je vodila posle prvih 45 minuta, kada je Vukanović iskoristio grešku Karanova, koji je na probi iz Proletera, i sa 12 metara savladao Milinković-Savića. U nastavku meča Voša je pretila gostima, ali su Meri i Asani bili neprecizni.

Trener Vojvodine Zoran Marić je na poluvremenu uveo Desenčiča, Đurića i Stamenića. To donosi i rezultat, pa brzom akcijom Pankova i Nikolića Nigerijac Meri glavom postiže gol za izjednačenje.

Samo nekoliko minuta kasnije Vojvodina je stigla do preokreta i pobede. Luković je ubacio loptu iz kornera sa leve strane, Đurić je najpre okrznuo loptu, a potom savladao golmana Bačke.

Novosađani su mogli da slave i ubedljivije, da su Desančić, Stamenić i Makarić bili uspešniji u završnici.

Vojvodina: Milinković-Savić (Jovanić), Živković, Radović (Nikolić), Pankov (Đurić), M. Novaković (Miljević), Karanov (Desančić), Makarić, Luković, Asani (Grgić), Ibrahim (Stamenić), Meri (Ćurko)

Na premijeri je Vojvodina remizirala bez golova sa ČSK, azbog loših vremenskih uslova i terena otkazan je meč sa Proleterom zakazan za četvrtak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter