0
Evropske lige

MARKEC ‘OČEPIO’ I ĐURIĆA: Nismo imali ista razmišljanja, srećan sam u Liverpulu

Objavljeno: 20.01.15 u 14:35

Fudbaler Liverpula Lazar Marković biće u centru pažnje na večerašnjoj utakmici sa Čelsijem, klubom sa kojim je bio povezivan mesecima pre dolaska na Enfild, ali je njegov transfer stopirao Žoze Murinjo.

Kao član Benfike, tokom prošle sezone, Marković je najčešće povezivan sa prelaskom u Čelsi koji po ugovoru imao pravo preče kupovine za 12,5 miliona funti. Ipak, nekadašnji predsednik Partizana Dragan Đurić jednom prilikom otkrio je da je Čelsi odustao od Markovića po dolasku Žozea Murinja na klupu.

– Igraću ovaj meč kao i svaki drugi, nemam šta da dokazujem Murinju. On je imao svoje mišljenje, ne znam ko je očekivao da pređem u Čelsi u koji sam dolazio samo u posetu svojim saigračima iz reprezentacije, Ivanoviću i Matiću. Potpisao sam za Liverpul, i veoma sa zadovoljan tom odlukom. Đurić je bivši predsednik, njegova očekivanja su se razlikovala od mojih, ja sam želeo u Liverpul – rekao je Marković. 

On će se na terenu večeras sastati sa Nemanjom Matićem i Branislavom Ivanovićem, koji okosnica Murinjovog tima.

– Dodatni mi je motiv zato što su njih dvojica na suprotnoj strani. Ne znam da li ću igrati od početka, ali imam veliku želju da se odmerim s njima – naglasio je Marković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter