0
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ: Nisam Zekin čovek, pa on me je oterao iz kluba!

Objavljeno: 20.01.15 u 11:19

Potpresednik Partizana Ljubiša Tumbaković izjavio je da nikada nije bio „Zečevićev čovek“, već isključivo „samo svoj“.

On je obacio spekulacije da je Dragan Ćirić određena vrsta mrionete čiji su konci u njegovim rukama u razovoru za list Kurir.

Kao sportski direktor Tumbaković je najavljivao dugoročan plan ali umesto realizacije on je napustio Humsku. Ipak, popularni Tumba nema problem kada je reč o veri u svoju viziju:

– Veliki sam Partizanovac, a mnogo toga što mi se desilo još kad sam bio trener bilo je prilično ružno kad je reč o klubu, ali nikad sebi nisam dozvolio da govorim negativno o Partizanu. Nešto slično se desilo i tokom obavljanja funkcije sportskog direktora, mada smatram da određene stvari ne treba da se izgovore i da je tako najbolje – kazao je Tumbaković.

On je dodao da je u cilju mira u klubu uglavnom ćutao na određene stvari koje nisu bile pravedne prema njemu samom, ali da je ponekad morao i da balansira te da javno kaže reč ili dve.

Takođe, Tumbaković je odbacio sve navode da je neka vrsta desne ruke bivšeg dugogodišnjeg sekretara crno-belih, Žarka Zečevića:

– Nikad u životu nisam bio ničiji, već samo svoj. Ne shvatam da ljudi kažu da sam, recimo, Zekin čovek, a on je bio u klubu u periodu o kojem sam malopre pričao, mada ne znam da li je on najodgovorniji što se klub tako poneo. Imam čvrst stav, pronašao sam se u razmišljanjima s nekolicinom mojih bivših igrača i zato smo zajedno tu – kazao je između ostalog Tumbaković.

Potpresednik Parnog valjka, takođe, tvrdi da kao što je on „samo svoj“ tako je i sportski direktor Dragan Ćirić koji ima potpunu slobodu u radu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter