4
Domaći fudbal

NIKOLIĆ BLIZU POJAČANJA: Partizan dovodi sjajnog defanzivca

Objavljeno: 18.01.15 u 10:33

Ekipa Partizana će u aktuelnom prelaznom roku na kraju, po svoj prilici, dobiti pojačanje u centralnoj liniji odbrane.Kako pišu Novosti, šef stručnog štaba Marko Nikolić izborio se za angažman Nemanje Tubića, iskusnog 30-godišnjeg štopera Bate Borisova.

On je, sa timom svojih saradnika, navodno pratio ovog fudbalera u poslednjih nekoliko meseci. Dogovor dve strane je uspostavljen krajem nedelje, doduše, samo načelno.

Želja ovog fudbalera jeste da se vrati u Partizan, klub za koji je već igrao. Do konačnog dogovora dve strane ostali su samo detalji, poput verifikacije ovog transfera od strane Upravnog odbora.

Prema do sada dostupnim informacijama Tubić bi mogao da bude u avionu na putu za Tursku na kojoj će biti odrađene pripreme crno-belih. Tubić je karijeru počeo u omladinskog školi Partizana, a onda se kao senior preselio u Čukarički.

Igrao je i za Radnički Obrenovac, Genk, Karpate, Krasnodar i Bate Borisov.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Bravo za Mareta i upravu sto nam konacno dolazi siguran defanzivac.. Bio sam za to da Mare ostane i srecan sam sto jeste jer covek ima m..a! Bravo za „novu“ upravu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Konacno centralni defanzivac, bravo za upravu! Ne znam za Vas ali ja toliko verujem u Marka i stvarno sam srecan stpo je ostao neko ko ima velika m..a!! Napred PARTIZAN!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter