0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAVRŠIO KARIJERU: Partizanov tragičar sa 145. derbija postaje trener! (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.15 u 21:57

Doskorašnji fudbaler Partizana Milan Obradović završiće igračku karijeru i postaće asistent Slavku Matiću na klupi kruševačkog Napretka.

Navijači Partizana ne pamte po dobrom Milana Obradovića, iako je imao dobrih godinu i po dana u crno belom dresu. Svim navijačima je gorak ukus u ustima kada se sete njegovog autogola na 145. večitom derbiju koji je na kraju i odlučio pobednika tog duela na Marakani.

Posle Partizana prešao je u OFK Beograd gde je po svemu sudeći završio karijeru, pošto je prihvatio ponudu Slavka Matića, novog trenera Napretka, da mu bude asistent na klupi kruševačkog tima. Matić i Obradović će u subotu biti predstavljeni kao novi tandem na klupi ‘Čarapana’, kome će cilj biti opstanak u Jelen Superligi. Posle polovine takmičenja Napredak se nalazi na 11. poziciji na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

Milan Obradović je u bogatoj internacionalnoj fudbalskoj karijeri nastupao za Obilić, Lokomotivu iz Moskve, Borusiju Menhengladbah, Akratitos, Metalist Harkov i Partizan, a sedam puta je nosio dres reprezentacije Jugoslavije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter