Predsednik Jagodine Goran Milanović izrazio je javno nezadovoljstvo sastankom Partizana i Crvene zvezde sa predsednikom Zajednice prvoligaša.

Prošle nedelje se novi predsednik Zajednice prvoligaša Zoran Šćepanović, koji je inače i predsednik Vojvodine, sastao sa predstavnicima naša dva najveća kluba u svojevrsnoj pomiriteljskoj misiji, što je naišlo na odobravanje većeg dela javnosti. Međutim, predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović, u toj priči vidi nešto drugačiji, potcenjivački kontekst.


– Želim da verujem da je Šćepanović imao dobru nameru tim potezom, ali je samo pokazao da su svi drugi klubovi, osim Zvezde, Partizana i njegove Vojvodine, klubovi drugog reda – rekao je prvi čovek superligaša iz Jagodine.

– Svaka čast i Zvezdi i Partizanu, njihovom rejtingu i tradiciji, ali Zajednica klubova Superlige broji mnogo više klubova, koji takođe imaju svoj stav po mnogim pitanjima. Ovako beogradski ‘večiti rivali’ samo još više dobijaju na značaju, a njima to nije potrebno jer već imaju sasvim dovoljno autoriteta u srpskom fudbalu – istakao je Goran Milanović, a prenosi Sport.

Zoran Šćepanović je prošlog meseca izabran za predsednika Zajednice superligaša na sednici koju su napustili predstavnici pet klubova, uključujući predsednika Jagodine Gorana Milanovića i članova odlazeće garniture iz Partizana.

hotsport.rs