1
Domaći fudbal

MILANOVIĆ AMBICIOZAN: Jagodina će jednoga dana biti šampion!

Objavljeno: 14.01.15 u 17:58

Predsednik Jagodine Goran Milanović rekao je da je njegov klub među najboljima u Srbiji i poručio da je siguran kako će u budućnosti postati šampion.

– Ne znam kad, ali siguran sam da ćemo postati šampioni –  istakao je Mlanović na početku priprema za prolećni deo sezone, a prenosi Tanjug.

On je u obraćanju igračima poručio da od njih očekuje da na najbolji mogući način predstavljaju, ne samo klub i grad, nego i Srbiju u nekom od evropskih takmičenja.

– Kako ćemo u Evropu zavisi i od spleta događaja, da li kroz prvenstvo ili Kup. Ako uđemo u Ligu Evrope uveren sam da ćemo konačno prebroditi prvo kolo, što već tri puta ne uspevamo. Neka nam cilj za ovu godinu bude da odigramo najmanje dva kola igramo u Evropi –  naveo je Milanović.

Prema njegovim rečima, uprkos teškoj situaciji, uprava će obezbediti maksimalne uslove za rad.

Trener Jagodinaca Simo Krunić istakao je da je zadovoljan što je većina igrača ostala u klubu.

– Sve zavisi od nas kako ćemo da se pripremimo i uđemo u prvenstvo. Normalno je da će biti teško, i u prvenstvu i Kup, ali daćemo sve od sebe – izjavio je Krunić.

Jagodina će prvi deo priprema obaviti kod kuće, a 29. januara ekipa odlazi u Antaliju gde će odigrati i sedam prijateljskih utakmica.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter