2
Domaći fudbal

JOŠ JEDNA OMČA OKO VRATA: I Slaviša Stojanović tužio Zvezdu!

Objavljeno: 14.01.15 u 11:35

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se u sve većim problemima, pošto je posle Roberta Prosinčekog crveno-bele tužio još jedan bivši trener Slaviša Stojanović.

Tim iz „Ljutice Bogdana“ dobio je još jednu omču oko vrata. Uprava kluba na sve načine pokušava da nađe novac i isplati Gžegožu Bronovickom 420 hiljada evra, a naplatu dugovanja sada traže bivši treneri Robert Prosinečki 130 i Slaviša Stojanović 120 hiljada evra.

– Kada sam odlazio, postigli smo dogovor, ali nije ispoštovan. Moj advokat je slao pisma upozorenja, pokušavao sam da stupim u kontakt sa Zvezdinim rukovodiocima, na kraju mi je odgovorio Zvezdan Terzić. Razumem da je situacija teška, ali radio sam pošteno i logično je da naplatim ono što mi pripada. Izgleda da ću morati da tužim klub, iako to nikad nisam želeo – rekao je Slaviša Stojanović za Žurnal.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Dok je FK u dugovima do guse i pljuste tuzbe na sve strane gospodin Nebojsa Covic izvodi magiju svojim KOSOVSKIM parama u KK, jbg, prave se ugovori strancima na vise sezona. Da moze da opere pare u FK prao bi al na vracanje dugova pare ne mogu da se operu. Oprace koje milionce i otici iz pa ce ponovo sve poceti da smrkava i u KK, kao u Partizanu trenutno. FK je u gadnom sosu, pitanje je vremena kad ce se privatizovati i prodati za 1 dinar. Al stvarno ne kontam kako se usudjuju da traze svoje pare!!!! Sramota! Nikakvi zvezdasi …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter